فروش کود ارگانیک ارگانامین بدلیل داشتن اسیدهای امینه چپگرد با منشاء حیوانی با جذب 100 درصد اهمیت ویژه ای دارد. چرا که مصرف آن باعث کاهش 50 درصدی هزینه های کود دهی مزارع و باغات می شود. و برای کلیه محصولات کشاورزی قابل استفاده میباشد.
- کود
- کود آلی یا ارگانیک
- اسیدهای آمینه
- اسید آمینه در زیست شیمی
- اسیدهای آمینه در گیاهان
- آمینو اسیدها
- نقش اِل آمینو اسیدها در گیاهان
- نقش ال آمینو اسیدها در تقویت و بهبود عملکرد در گیاهان
- کود اُرگانیک اُرگانامین
- خصوصیات بارز کود ارگانیک اُرگانامین
- نحوه مصرف کود اُرگانامین
- موارد مصرف کود اُرگانامین
- بذر مال نمودن با اُرگانامین
- موارد استفاده شده از کود ارگانامین
- روش مصرف ارگانامین برای افزایش باردهی انواع لوبیا، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی و …
- برنامه کامل تغذیه ای با ارگانامین برای افزایش باردهی مرکبات
- خرید کود ارگانامین
همچنین فروش و مصرف کود ارگانیک ارگانامین در تقویت و افزایش باردهی گیاه تاثیر شگرفی دارد. و باعث فتوسنتز بهتر و درنتیجه شادابی گیاه، رشد سریعتر و مقاومت بیشتر گیاه در تنشها می شود.
کود
هر ماده مغذی که موجب حاصلخیزی خاک می شود کود نامیده میشود. بر اساس منشا مواد تشکیل دهنده ،کود ها به چار دسته تقسیم می شود:
- کود شیمیایی (معدنی)
- کود بیولوژیکی(زیستی)
- کود آلی کشاورزی (ارگانیک)
- نانو کودها
کود آلی یا ارگانیک
کودهایی که منشا آن طبیعی بوده یا بعبارتی از بقایای حیوانات یا گیاهان حاصل می شود. فضولات حیوانات، پسماند های گیاهی و فرآوردههای ارگانیسم های زنده موجود در طبیعت از این دست می باشد.
اسیدهای آمینه
اسید های آمینه (آمینو اسید) به هر مولکولی که شامل گروههای کاربردی آمینه و اسید کربوکسیلیک است گفته میشود. اسید های آمینه واحد های تشکیل دهنده پروتئین است. آمینو اسیدها هنگام ساخته شدن پروتئین از RNA پیام بر (mRNA) به یکدیگر پیوند میخورند.
اسید آمینه در زیست شیمی
اسید آمینههایی که در آنها کارکرد های آمینو و کاربوکسیلات هر دو به کربنی یگانه چسبیدهاند اسید آمینه میگویند. در اصطلاح زیست شیمی به آن آلفاآمینو می گویند.
اسید آمینه ها در دو گروه ضروری و غیر ضروری تقسیم میشوند. از ۵۰۰ اسید آمینه موجود حدود ۲۰ اسید آمینه برای موجودات زنده ضروری است.
اسیدهای آمینه در گیاهان
اسید آمینه ها بلوک های سازنده پروتئین هستند. به طور کلی اسید آمینه ها در بسیاری از فرایند های زیستی دخالت دارند. یک موجود زنده بدون آمینو اسید ها زنده نخواهد ماند. گیاهان می توانند اسید آمینه مورد نیاز خود را بسازند ولی با صرف انرژی زیادی همراه است. توصیه میشود اسید آمینه ها را به روش های مختلف در اختیار گیاه بگذاریم. اینکار از مصرف انرژی گیاه جلوگیری میکند.
آمینو اسیدها
اسیدهای آمینه دو گونه ال آمینو اسید(چپگرد) و دی آمینو اسید(راستگرد) می باشند. طبیعت برای حیات از ال آمینو اسیدها(چپگرد) استفاده میکند. هر دو دارای ساختار یکسانی می باشند. وجه تمایز آنها در قرینه بودن ساختار می باشد.
نقش اِل آمینو اسیدها در گیاهان
آسپارتیک اسید: در جوانه زنی بذر و عملکرد بیوشیمیایی اسیدهای آمینه
ایزولوسین: در تنش شوری، جوانه زنی دانه های گرده و گرده افشانی
آلانین: در سنتز کلروفیل، تنظیم باز شدن روزنه ها، گرده افشانی و در تنش خشکی
آرژنین: در تنش شوری و پیش ساز ساخت پلی آمین
پرولین: در جوانه زنی دانه های گرده و تنش شوری و تغییرهای دما
تیروزین: در گرده افشانی و در تنش های محیطی
تریپتوفان: در شاخه زایی، ریشه زایی و رشد سلولی برای تسریع در گلدهی
ترئونین: در گرده افشانی و در تنش های محیطی
سرین: در گرده افشانی
سیستئین: ( پیش ساز ساخت آنزیم نیتروژناز) برای تثبیت بیولوژیک ازت در عملکرد تغذیه ای
فنیل آلانین: در گرده افشانی
گلیسین: برای جذب انرژی خورشید در فتوسنتز و سنتز کلروفیل
گلوتامین: برای سنتتاز آمونیم در گیاهان، در تنش شوری و خشکی
گلوتامیک اسید: در جوانه زنی بذر، پیش ساز در سنتز کلروفیل و ساخت سایر اسیدهای آمینه
لیزین: در تنظیم باز شدن روزنه های برگ، جوانه زنی دانه های گرده و سنتز کلروفیل
هیستیدین: در تنظیم باز شدن روزنه های برگ
لوسین: در تنش شوری و جوانه زنی دانه های گرده
والین : در گرده افشانی، در تنش های محیطی و جوانه زنی بذرها
متیونین: در تنظیم باز شدن روزنه های برگ، رسیدگی و بهبود رنگ میوه، بازار پسندی و ماندگار در انبار
نقش ال آمینو اسیدها در تقویت و بهبود عملکرد در گیاهان
- بهبود عملکرد سریع تغذیه ای: اسیدهای آمینه به عنوان یک مخزن انرژی به شمار می روند. آنها روی گیاه اسپری شده و به گیاه اجازه می دهند تا ساده تر بافتها و ساختارهای گیاهی را بسازد.
- بهبود ایجاد تعادل و موازنه در رشد گیاه: نفوز ترکیبات اسید آمینه به برگ، میوه و گل، سبب افزایش رشد گیاه می گردد.
- کاهش استرس: در شرایط تنش زای محیطی (سرما، یخبندان، خشکی، حرارات بالا ، تگرگ و …) ترکیبات اسید آمینه رشد رویشی و زایشی را فعال میکند.این امر موجب حفظ بقاء و باروری گیاه می گردد.
- تنظیم فعالیت روزنه های هوایی: آنها ساختارهای سلولی هستند .وظیفه این روزنه ها توازن فعالیت های متابولیکی گیاه می باشد. توسط فاکتورهای مثل نور، رطوبت، دما و غلظت نمک ها کنترل می شوند. ترکیبات حاوی اسید آمینه از انسداد روزنه های هوایی در در شرایط نامساعد محیطی جلوگیری می کند.
- تقویت سیستم ایمنی گیاه: بالا رفتن مقاومت گیاه در برابر حمله آفات و بیماریها و ترمیم سریع بافتهای آسیب دیده از طریق افزایش تولید لیگنین که نتیجه استفاده از ترکیبات حاوی اسیدهای آمینه می باشد.
- افزایش کمی و کیفی محصول: بهبود کیفت طعم و رنگ محصول افزایش وزن و یکسانسازی اندازه میوه ها از ویژگی مصرف اسیدهای آمینه میباشد. چراکه فرآیند فعالسازی تشکیل قند و افزایش میزان پروتئین در گیاه را بهبود می بخشد.
- القاء فرآیند گرده افشانی: اسیدهای آمینه با فعالسازی هورمونهای مؤثر در تشکیل گل و میوه باعث افزایش گلدهی در گیاه و بهبود جوانه زنی دانه های گردهمی شود.
- افزایش سرعت رسیدگی محصول: با القاء هورمون اتیلن سرعت رسیدگی محصول بیشتر می شود.
- افزایش دوره ماندگاری محصولات پس از برداشت.
- عملکرد افزایش سبزینگی و تولید کلروفیل: کلروفیل مسؤل جذب انرژی خورشید و فرآیند فتوسنتز است. اسید آمینه ماده اصلی در سنتز کلروفیل به شمار می رود.
- بهبود عملکرد تغذیه ای در تامین نیتروژن گیاه
کود اُرگانیک اُرگانامین
کودی 100 درصد ساخته شده از اسیدهای آمینه چپگرد با منشاء حیوانی می باشد. لازم است بدانیم تنها اسیدهای آمینه چپگرد به طور ۱۰۰%کامل و 100 درصد جذب گیاه می شود. اسید آمینه های موجود در محصول تاثیر زیادی در تقویت و افزایش باردهی گیاهان دارند. تحول عظیمی در میزان برداشت محصول ایجاد می کند. کاملا ارگانیک و طبیعی است. اسیدهای آمینه ضروری گیاه را به راحتی تامین میکند.
برای تهیه آن به مراکز فروش کود ارگانیک ارگانامین در اینترنت مراجعه شود.
خصوصیات بارز کود ارگانیک اُرگانامین
- جذب صد درصدی در گیاه
- کاملا ارگانیک و طبیعی با منشاء حیوانی
- تامین کلیه مواد اولیه از داخل کشور در نتیجه پائین بودن هزینه کود دهی مزارع و باغات
- تولید تحت نظارت پارک علم و فناوری، دانشگاه و دستگاه های نظارتی کشور
- دارای کد ثبت مواد کودی
- دارای مجوزهای علمی و صنعتی
- قیمت بسیار مناسب
- افزایش برداشت در تمام محصولات زراعی و باغی
- افزایش گل دهی و رشد گیاهان زینتی
- افزایش رشد درختان تزیینی و شهری
- افزایش مقاومت به انواع بیماریها خصوصا قارچی و سرما زدگی در گیاهان
نحوه مصرف کود اُرگانامین
روش محلول پاش روی برگ: ۳ لیتر در هزار لیتر آب در یک هکتار
روش افزودن در حین آبیاری: ۶ لیتر در هزار لیتر آب در یک هکتار
موارد مصرف کود اُرگانامین
مناسب برای انواع گیاهان باغی، زراعی، گلخانه ای، باغچه، گیاهان منازل، گیاهان تزیینی شهری وچمن، کشت بافت و انواع تکثیر.
بذر مال نمودن با اُرگانامین
بذر مال نمودن با ارگانامین برای افزایش سرعت رشد بذر و افزایش بار دهی می شود.این فرایند نتایج شگفت انگیزی در افزایش باردهی دارد.
مزایای بذرمال نمودن :
- افزایش قدرت نامیه بذر و جوانه زنی سریع
- افزایش سریع رشد و پنجه زنی گندم و جو
- افزایش رشد
- کاهش حملات پرندگان به بذر
- افزایش بار دهی بدلیل سرعت رشد بیشتر
موارد استفاده شده از کود ارگانامین
استفاده کود ارگانامین در مزارع خیار
باعث افزایش باردهی بوته های خیار و جلوگیری از سرما زدگی بوته های خیار در منطقه شلمزار استان چهارمحال و بختیاری با دمای شبانه 4 درجه سانتی گراد در اوایل آذر ماه
آمینواسیدها گیاه را در برابر تنش های محیطی مقاوم می کنند. مقاومت در برابر سرما، افزایش دوره برداشت خیار و گوجه و دیگر صیفی جات، بالا بردن مقاومت محصول در زمان حمل و نقل، افزایش ماندگاری در انبار و در یخچال منازل از مزایای دیگر است.
تاثیر ارگانامین بر افزایش باردهی درختان آلبالو، افزایش ماندگاری در انبار، میوه پسندی، بهبود رنگ و طعم میوه، افزایش وزن، کنترل رسیدن میوه
برای مشاهده اثر تقویت کنندگی ارگانامین در افزایش رشد و باروری باید طبق دستور العمل در سه نوبت (قبل گل دهی، بعد از تشکیل میوه، دو تا سه هفته قبل از برداشت) ارگانامین پاشیده شود و حتما فردای آن روز آبیاری انجام شود تا گیاه تشنه نشود.
روش مصرف ارگانامین برای افزایش باردهی انواع لوبیا، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی و …
- مرحله اول؛ سه هفته پس از کاشت به میزان سه لیتر ارگانامین در هزار لیتر آب
- مرحله دوم؛ پس از تشکیل غلاف به میزان سه لیتر ارگانامین در هزار لیتر آب
- مرحله سوم؛ سه هفته قبل از قطع آبیاری به میزان سه لیتر ارگانامین در هزار لیتر آب
جدول مصرف ارگانامین به صورت محلول پاشی برای افزایش باردهی ذرت
- مرحله اول؛ چهار هفته پس از کاشت به میزان سه لیتر ارگانامین در هزار لیتر آب
- مرحله دوم؛ پس از تشکیل دانه های شیری به میزان سه لیتر ارگانامین در هزار لیتر آب
- مرحله سوم؛ سه هفته قبل از قطع آبیاری به میزان سه لیتر ارگانامین در هزار لیتر آب
لازم به ذکر است که در صورت عدم امکان محلول پاشی، ارگانامین باید با دوز مصرف دو برابر یعنی ۶ لیتر در هزار به صورت آبیاری در هر مرحله (سه مرحله ذکر شده) استفاده شود
روز پس از محلول پاشی ارگانامین، الزاما آبیاری انجام شود.
برنامه کامل تغذیه ای با ارگانامین برای افزایش باردهی مرکبات
- هنگام تورم جوانه ها محلول پاش سر شاخه های درخت با ارگانامین به صورت ۳ لیتر در هزار لیتر آب برای یک هکتار با هدف تولید افزایش گل انگیزی و تمایز جوانه ها به سمت جوانه های زایشی و تشکیل گل
- بلافاصله پس از تشکیل میوه اولیه محلول پاش سرشاخه ها با ارگانامین به صورت ۳ لیتر در هزار لیتر آب برای یک هکتار برای کاهش ریزش مرکبات
- شش هفته پس از تشکیل میوه اولیه محلول پاش با ارگانامین به صورت ۳ لیتر در هزار لیتر آب برای یک هکتار
- چهار هفته قبل از برداشت میوه محلول پاش میوه و سرشاخه ها با ارگانامین به صورت ۳ لیتر در هزار لیتر آب برای یک هکتار برای افزایش اندازه، خوش رنگی ، بهبود طعم و بازارپسندی
- روز پس از محلول پاشی با ارگانامین، الزاما آبیاری انجام شود.
- در صورتی که امکان محلول پاشی وجود نداشته باشد، ارگانامین با دوز دو برابر (۶ لیتر ) در هکتار همره با آب آبیاری به درختان داده می شود
یکی از دلایل ضعف گندم در ایران پایین بودن میزان پروتیین، آهن و روی در آن است.
خرید کود ارگانامین
برای خرید این کود با ید به مراکز فروش کود ارگانیک ارگانامین مراجعه نمائید. با یک جستجو در اینترنت می توانید این کود را تهیه کنید. بدلیل جدید بودن این کود مراکز فروش کود ارگانیک ارگانامین محدود می باشد. بهترینراه این است با شماره های درج شده در این صفحه تماس بگیرید.
تصاویر فرضی می باشند
Originally posted 2019-10-26 17:49:51.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.